Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina systrar

 

Mina systrar,

älvor som dansar

för alltid en del av mig

Så trogna ni äro

och era läppar

röda av karmosin

sjunger trygghetens lov

och Jag är ett svart får

på väg bort från er

 

Mina systrar,

älvor som dansar

för alltid en del av mig

Ni ser med era ögon

av anklagandets blick

Hur ska jag er någonsin

kunna beveka

vi äro en och samma

men jag måste gå

 

Mina systrar,

älvor som dansar

alltid är ni en del av mig

Ni beder mig stanna

Ni beder mig avstå

livet självt

det kan jag icke

så fordra ej , mina systrar

Nu måste jag gå

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-21 12:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värme i orden!
2017-03-05

  Annie b'larsson VIP
Ja, så är det. Ibland måste man lämna sin grupp för något man bara måste göra. och tusen hästar kan inte hindra henne.
2017-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att välja sin egen väg!
2017-02-21

  ULJO
Otroligt fint skaldat
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP