Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförutsägbart

Livet
en vandring
ständigt nya
berikande möten
nya erfarenheter
läggs till gamla erfarenheter
vandringen är oförutsägbar




Fri vers av AA VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-21 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP