Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet för dagen

Fejk
ordet för dagen
inget är vad det synes vara

Vad är
och vem har rätten att bestämma
vad som är

Vi tycks befinna oss
på nedförsbacken
ut i det okända




Fri vers av AA VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-21 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP