Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På nattpromenaden


Vinden ruskar om mina känslor

Natten faller men himlen är klar
Vinden viner och ruskar om mina känslor som ett träd
Kanske finns du där ändå kvar
Och sång kan hjälpa min mun att sätta ord på längtan
Eller är denna kväll bara ett hav av saknad efter dig




Prosa av Emeliemeriam
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-21 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam