Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här sitter jag och tänker


Brevet

Havet, det blänker och stänker
Och kluckar mot stranden
Här sitter jag och tänker
Med ditt brev i handen




Bunden vers (Rim) av Emeliemeriam
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-30 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam