Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


sanningen i min ficka?

99
110
99
88
11
77
34, 34, 32, 22
24
11
22

mina drömmars land
jag vaknar i min dröm
min dröm är verklighet
allt det jag önskat och fantiserat och trott på är på riktigt
om bara drömmar fanns
om drömmarna gav svar, gav klarhet och beskrev sanningen

allt som är möjligbart i inbillningen är rimligt i verkligheten
be för din drömmar
dian hjärtans önskningar osv
jag sejer det medans jag försöker drömma
och veta sanningen på samma gång
tänk om sanningen fanns i en snäcke
i en pärla
i ett hav, i en sjö
om det låg som en lapp i min ficka
en röst och ett löv med vinden
tänk om frågor döljer inga svar
utan du hittar svaret inom dej
när du tänker på frågan och vänder på den
gör det ont så är det ett sår som vill läka

hur du än vänder och vrider är allt enklare än du tror
ljuset är i att våga
det måste det vara
ljuset kommer av att jag väljer
allt som har en bra början har ett bra slut




Fri vers (Fri form) av Emeliemeriam
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-09-27 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam