Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att falla sönder utanför!

 

Jag!
Faller sönder utanför din revir

Du njuter av!

Jag!
Faller utanför ditt fönster

Du drar ner persiennerna

Jag!
Söker en hand!

Du bygger högre murar!

Jag!
Målar sorgen med ensamheten

Du ta på sig din skydd mask

Jag!
Vänder på bladet och söker på nytt!

Du lägger boken i bokhyllan

Jag!
Skriver en nydikt ur sanningens värld

Du censurerar mig

Jag!
Tigger min frihet

Du låser in mig

Jag!
Undrar varför?

Du svarar därför!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2017-02-22 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP