Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Älskade väns fotsteg

Väntar på min älskade väns fotsteg
väntar på de lätta livets framsteg
väntar på nära och kär värme
väntar på henne född ur vår skugga
Väntar på min älskade väns fotsteg




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marcus B
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-22 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B