Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Veronica


En kärleks dikt

Det sägs att.. 
Italiensk vin blir bättre med åren, 
ivrigt vill jag pröva mina läppar emot dina 

När poesi är som vackrast, 
målar du fram det i dina kastanj bruna ögon 
som jag berusas av endast i din närvaro.. 

Hon är en pärla bevarad i en förseglad mussla 
djupt inom havets botten 
som är mina tankar..

Konst väcker hennes flamma 
i ögon som iakttar
är hon målningen 
som ögonen beundrar.


Ärligt talat, även trots det är bara början
är mina intentioner gentemot dig goda
för du, faller in i mina tankar...
mer än någon annan kan göra.




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 463 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-10 17:52



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Vacker förälskelse så skön!
2017-10-11

  Anya VIP
Åhh vilken vacker kärleksförklaring. blir varm när jag läser.
2017-10-11

  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2017-10-10

  Kim VIP
Tänker på en vävstol när du skriver Faller in i mina tankar!
2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R