Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zombieland- Vad vill ni veta om en Zombie?

Jag vaknar ofta. Segt, på morgnarna. Varför är det så segt? Hur jag än vänder och vrider på mig, jag ligger kvar. Blå himmel, i kaskaderande färger, utanför mitt fönster, som någon som hälsar på, jag vet, att ljuset flörtar, förtar allt som är ont? Dags att ligga kvar. Varför ska man gå upp? För att äta frukost. Åh Frukost, du ljuvliga! Fortsättningsvis, kommer jag skriva, om hur det var bra, att vara en zombie, och sedan hur, det inte var bra, att vara en zombie. Vad vill ni veta om en Zombie?




Bunden vers av Mim
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-23 11:23



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Det är nog nyttigt för alla att veta hur en zombie fungerar
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim