Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur helar man ett trasigt hjärta ?

kastat mig in i nya
kärleksrelationer
kärlek är väl helande

MEN förälskelse
leder inte alltid
till kärlek

ISTÄLLET
trasas det trasiga
hjärtat ännu mer

Idag vet jag att
jag är den enda som kan hela mitt hjärta




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-25 19:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och insiktsfullt!
2017-03-05

    Dan Myrbeck
Tänkvärt!
2017-03-01

  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är ett starkt avslut på en bra text!
2017-02-27

    ej medlem längre
I kärlek är man trots allt närmast sina egna känslor - utan självinsikt är man sårbar....
2017-02-26

  Blomma-Stjärna VIP
och ändå - något ljuvt och pirrande kom väl ut ur förälskelserna... därför försöken om igen ;-)
tills den dag man vet
"jag är den enda som kan hela mitt hjärta"

2017-02-25

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=uR1VZTHkRbY

2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP