Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljuset var intensivt idag.


Ljuset i skyn

Ljuset i skyn
Träden som siluetter
Dimman lättar




Bunden vers (Haiku) av Jeanne-Marie VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2017-02-26 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP