Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du och jag blir vi







Kärlek och vänskap
är det bästa som finns

man blir någonting mer
än sig själv




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2017-02-27 10:08



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Finfint!!! Och att detta kan ske även i vänskap, inte bara i kärleksrelationen.
2017-03-04

  StinaJ VIP
Vad vore livet utan kärlek - ingenting !
2017-03-01

  walborg
VArmt tack för formuleringen
2017-02-28

    Dan Myrbeck
Ja, det är bra när

1 + 1 blir 1.

2017-02-28

    ej medlem längre
Enkla ord med mycket innehåll,
väcker tankar, hur skulle det vara utan...

2017-02-28

  ResenärGenomLivet VIP
Kan bara hålla med...så bra...
2017-02-27

  M.Eta
För det mesta är det så skönt att få vara VI om saker och ting. Någons axel att luta huvudet mot. Sant!
2017-02-27

  Maria Sundelin VIP
Så sant så.
Utan dessa saker blir livet fattigt
Kramar
2017-02-27

  Blomma-Stjärna VIP
säger som Gunnel - du och jag är liksom vidare-öppnare som ett vi än jag-jag-jag är var för sig!
Bra!
2017-02-27

    Peter Söderqvist
En dikt som växer tillsammans med läsaren.
2017-02-27

  Gunnel Eriksson VIP
Så sant. Summan är större
än delarna tillsammans.
2017-02-27

  Eva Helene VIP
Kloka, sanna ord och vackert formulerade!
2017-02-27

  Valter Örn VIP
Fint skriftat. När man stiger ut ur kroppens bur; utgör man inte längre en slät figur !
2017-02-27

  ULJO
Finns inget som kan ersätta genuin och äkta kärlek
2017-02-27

  överlevaren VIP
Full pott!
2017-02-27

    ej medlem längre
Du fångar kärleken med dina ord.
2017-02-27

  Blått Norrsken VIP
Fina viktiga ord! I vänskapen i kärlek gror växandet i människan av den trygghet det ger.
2017-02-27

  Salvation Pepper
Så sant!
2017-02-27

  Heikki Hellman
Nu träffade du huvudet på spiken! Tack.
2017-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
I få ord diktar du själva livets essens!
2017-02-27

  Nils-Robert
Kloka ord
2017-02-27

    ej medlem längre
Ja så bra skrivet! Instämmer
2017-02-27

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Instämmer.Ensamhet upplevs ofta som mindre
av en själv. Tankeväckande. Kram. TBG.
2017-02-27

  Rise Little One
Vackrare än så här finns inte! Tack för orden vännen.
2017-02-27

  Öknens Ros VIP
vackra ord om det bästa i livet!
2017-02-27

    ej medlem längre
Ja, kärlek och vänskap är det bästa som finns! <3
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP