Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÅTEN ÄR MIN

 

Kan man gråta

av smärta

för saknads skull

 

när knivar

skär längtan

i småbitar

 

att ätas

hålla smaken

av kärlek vid liv

 

eller stänga

hjärtats kamrar

för alltid

 

torka alla tårar

leva utan liv

som någon annan

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 881 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-03-03 17:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert och starkt, gillar stilen.
2017-03-06

  ResenärGenomLivet VIP
Smärtsamt och mycket berörande...
2017-03-06

    ej medlem längre
som många av skaldinnans texter mycket mycket gripande..

..tar tag i ens hjärta och släpper ej taget... en dikt som handlar om sorgens bottenlösa känsla, så förträffligt skrivet: ett andlöst, ock också, allmängiltigt stycke som känns, känns ända ner till stamcellerna!! tack.
2017-03-06

  ULJO
Berörande starkt skildrat
2017-03-05

  Lars Hedlin
Starkt i beröring
2017-03-05

  Rise Little One
Sorgliga rader som berör...
2017-03-03

    Dan Myrbeck
Instämmer med nedanstående
analyser.
2017-03-03

  Öknens Ros VIP
så smärtsamma ord, så bråddjupa hål av sorg!
2017-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om sorg och saknad!
2017-03-03

  M.Eta
Så hjärtskärande! Sorglig text!
2017-03-03

    ej medlem längre
Orden skriker av sorg och frågor som saknar svar.
2017-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Ferlin
2017-03-03

    ej medlem längre
En sorgesam dikt. Kan bara säga att jag har också varit där och smärtan försvinner till slut. Sänder dig en stor tröstkram!
2017-03-03

  Marianne Räf
Bra dikt om misströstan.
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP