Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I STORA TROLLSKOGEN

 

Bakom dataskärmen

sitter anonym

 

ser inte egen litenhet

 

spyr sin galla

över hatobjekt

 

politiker ska pryglas

med hot och fula ord

 

homosexuella utrotas

så ock idioter i kvinnokläder

 

tänk om ingen

vore som han

 

vilket samhälle att leva i !

 

bakom dataskärmen

sitter anonym

 

gullig kille 20 år

är över 40

 

lockar barn

snälla ord blir fula

 

barnen, snart snarade

visar kroppar mot hot

 

tänk om ingen

vore som han

 

vilket samhälle att leva i !

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-03-01 17:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tyvärr är det et stort antal..bra och viktigt framfört
2017-03-05

  KattenKin VIP
Ja det är den lömska delen med cyberrymden, att den lockar fram de fega, farliga och fula. Svårt problem att komma åt...
2017-03-03

  Rise Little One
Den nakna sanningen i samhället vi lever i.
2017-03-02

    ej medlem längre
Bakom skärmen kan FOLK vara väldigt elaka
2017-03-02

    ej medlem längre
Väldigt träffsäker text som verkligen engagerar. Det är bara så synd att det är en verklighet du beskriver.
2017-03-01

  M.Eta
Fegt att gömma sig bakom en data skärm! Bra skrivet!
2017-03-01

  Poeten Salvador VIP
Vi delar vreden mot näthatarna
2017-03-01

  Blomma-Stjärna VIP
Grymt bra skrivet om den intoleranta människan som hatar och hotar och inte alls ser det elände hen sprider!
2017-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Det är fruktansvärt så mångas liv de fördärvar!
Bra skrivet, Elisabeth!
2017-03-01

    ej medlem längre
habil fackla som lyser upp de källarhemska fläckarna som solkar vår cybervärld, du är en så duktig skribent och skaldinna!! applåder applåder... tack.
2017-03-01

    Dan Myrbeck
Den som när näthat
har inte mitt mandat.
2017-03-01

    ej medlem längre
Usch, vad hemskt det är ibland på nätet! Kränkningar, hot och hat sprids utan skyddsnät och straff.
2017-03-01

  ULJO
Ruggig sanning du förmedlar. Tyvärr alldeles för vanligt
2017-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP