Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du,

Din fysiska närhet
 som ormar runt min kropp
Din värmande andning
 som ånga vid min hals

Du,
som aldrig vikit dig
 för någon
Du,
som aldrig vikit dig
 för mig

Du,
var nu här inatt
 hos mig
Du,
var nu här inatt
 hos någon

Din ånger kokande
 som ilska över mig
Din längtan rivande
 som rötter på min kropp




Fri vers (Fri form) av amandaz
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-27 19:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt framfört!
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

amandaz
amandaz