Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes separation

Du är hennes andra hälft,
men hon vill vara utan sig själv nu




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-27 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP