Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om det vore så
att molnen vandra lägre
skulle jag ställa i fönstret en stege
och gå på molnen mot ditt hus.

När jag kommit fram
skulle jag sudda ut min väg
och mina moln
för att låta månen lysa fram
och fälla min skugga över ditt golv.

Jag skulle låta skuggan öppna fönstret
jag skulle lägga armarna omkring dig
kyssa dina ögonlock
i stunden
då du vaknar

och hoppas att
du kommer le
när du förstår
vem som har väckt dig.




Fri vers av Karl Nybom
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-27 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Nybom
Karl Nybom