Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasta faser


när jag trodde
jag var odödlig

och när vissheten
att jag ska dö var absolut -

just då
har jag varit mig själv


men vem är då du
som gjorde detta konstaterande?





Fri vers av Coeur de verre
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-07 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coeur de verre
Coeur de verre