Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
där drömmar möts och stöts och blöts


I tv-soffan



All tid som är
är nu

och ingen för
som du

och där vi glider ut
tar klangen aldrig slut

för dansens andra namn
är "håll mig i din famn"

vi lever i en ton
högt över regnbågsbron

Hon ser på tävlingsdans
som inget annat fanns

Han bara suckar lätt
"jag föredrar balett"




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-01 09:39



Bookmark and Share


  Minkki VIP
finstämt skaldat - det kunde lika väl handla om fotbollens flykt över gräsplanen kontra ishockeyskrammel kring pucken... på kornet, helt enkelt :)
2017-03-01

  Alexius Sjöberg
Vad fint rimmen dansar i denna dikt!
2017-03-01

    ej medlem längre
Gilla den här, bra skrivet
2017-03-01

    ej medlem längre
Kul!
Dessutom gör du i en av diktraderna anspelning på ett annat av dina

V
E
R
K
-
ett genialt stilgrepp!
2017-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP