Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt där inne

Vart tog du
Vägen
Du som nyss
Var glad

Gick du vilse
Bland tankar
I stormiga
Känslobad

Jag ser ett
Leende
Där innerst inne
Som skymtar
Ännu

Jag ser det
Starkare
Än något annat
Att du fortfarande
Är du




Fri vers (Fri form) av Sara Helen VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-03 08:02



Bookmark and Share


  Gin83
Riktigt bra
Känslosam och med ett skönt flyt

2017-03-09

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint framfört
2017-03-05

  Soldansare
Avskalat in till kärnan. Det väsentliga sägs.
2017-03-04

  thyra
Jag ser ljuset! Fint! Kram!
2017-03-04

  ULJO
Underbar kärlekspoesi
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP