Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tempus är en chimär, vi landar ändå bara här.


I RÄTT RIKTNING

 

Hiva hävstången
skulderbladen bågnar av tyngd
Räka? Ostbåge? Skamsen hund?
Nej Kung och Drottning
stolt som en oblyg tvååring
med fluffiga visioner
i det blå
högburet huvud
näsan nosar runt bland molnen
fri, hög är modet
mjuk inför ödet
formar som i lera
med Gudomlighet
i händer
...
och skick
tanken släpps ut
väl medveten om dess hastighet
tanken viner som
ljud i sensation
parar sig med ljuset
blod sjunger

Hjärtan på tron
hopp på sammetskudde
i gull, och tofsar
lätt och elegant
och med en locktång
rätade de på sig
Upprätt
så kavat
inne där ute

framme mitt i resan
framme i löpet
ankrad i nuet

___________________________________

DEL 008 av Projekt: RAPPA K

några få minuter i freestyle

Slutmålmål 2019.


© ORD & FOTO DominiQue NVC Costa
3 arlan, tredje månaden,

nära vår RättVägens år, 2016 eft.Kr

___________________
Tack på förhand för eventuella applåder och fina kommentarer, jag hinner ej maila så mycket nu, eller att tacka alla personligen då jag fokuserar på att skriva en bok, och att utöva kontemplation. En X-tra varm hälsning till Dig ♥ Kära Skrivarvän

///Tempus är en chimär, vi landar ändå bara här.///




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-03 08:37



Bookmark and Share


  DominiQueen
Niger och Tackar Uljo, Marita och Lars.
LoveBless ~ DominiQue
2017-03-05

  Lars Hedlin
Som en stark påminnelse om vilka vi är...
2017-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text som inspirerar tanke och känsla!
2017-03-03

  ULJO
Applåder för denna fina
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen