Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stort och smått

Du tänker stort,

jag tänker smått,

det jag vill ha,

det har jag fått. 

Mina drömmar 

har slagit in, 

av ditt drömslott 

blev ingenting. 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2017-03-03 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP