Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRVÄNTAN - haiku

Stilla i väntan

att spränga knoppars höljen

bruka urkraften




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-03-06 16:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket :)
2017-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...vi väntar och längtar...
2017-03-07

  KattenKin VIP
Underbart, många känner nog igen sig, kärleken vill få uttryck!
2017-03-06

  ULJO
Fin naturhaiku
2017-03-06

  Petter Wingren
Spring desires to go wild and crazy
2017-03-06

  Rise Little One
Vacker natur under ditt penseldrag.
2017-03-06

    ej medlem längre
en förtröstansfull haiku om det som man mer känner än ser, fast det beror ju på var man bor, fin assonans i sistraden säger jag som älskar sånt där.. tack.
2017-03-06

  M.Eta
En underbar tid som kommer när naturen spritter av liv! Fint skrivet i haikuform.
2017-03-06

    ej medlem längre
Sensuellt!
2017-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Naturlyrik när den är som bäst!
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP