Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPEGEL, SPEGEL - haiku

I vattnets spegel

svarta silhuetter syns

döljer is under




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-04 17:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint målande haiku...
2017-03-07

    ej medlem längre
den här är mycket fin, med haikuns flertydbara gåtfulla sistrad.. en pendang till den gamla slingan om spegeln, fast i ny tappning kanske man kan säga, tycker om denna förträffliga 3rading! tack.
2017-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Att ser en del av en bild, men inte allt!
2017-03-05

  Lars Hedlin
Det som göms i snö eller allt som speglas är kanske inte riktigt sannt
2017-03-05

  M.Eta
Förrädiska isar, se upp! Bra haiku!
2017-03-05

  Rise Little One
En lurig spegel som man måste akta sig för...
2017-03-04

    ej medlem längre
Allt kan man inte se med blotta ögat...
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP