Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

biroll i mitt eget liv

när inget stämmer längre
och allt blir aldrig bra
då vill jag spola tillbaka

hur långt spelar egentligen ingen roll
bara till en tid
då jag kände mig
vilsen

för nu vet jag
att jag hittade tillbaka igen
vilken väg jag ska gå


lugn lilla vän
allting ordnar sig till slut



men kanske är det charmen?

att aldrig veta
slutet
på sin egen film




Fri vers av fönsterglasisjälen
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-03 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönsterglasisjälen