Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Slaka odlas potatis


POTATISGRIS - limerick

En gubbe boende i Slaka

tappade nästan sin haka

när damen sig hävde

i potatislåren grävde

att sin matlust bejaka

 




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-18 16:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tydligen aktiv - alltså
ingen soffpotatis...
2017-03-22

  M.Eta
Jämlikhet mellan gubbar om gummor! Vi är många som älskar potatis! Kul limerick!
2017-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbart formulerat!
2017-03-19

    Sefarge VIP
Även damer kan!
Så t.o.m Jord gubbe
Rodnar röd.
"Befruktande
Limerick"
Av klass!
:)




2017-03-19

  Poeten Salvador VIP
Dina limerickar har det evtra
2017-03-18

    ej medlem längre
Underbar limerick om sinnlig (mat)lust!
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP