Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTAT BULTAR RÖTT

 

Alltid

ska jag längta

 

trots bördor

tunga lätta

 

tiden läker

inte sår

 

bleker bara

skorpor grå

 

hjärtat bultar

rött men trött

 

alltid

ska jag vänta

 

dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-03-22 17:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört fint <3
2017-03-24

    ej medlem längre
En kärlek så stark,
2017-03-24

    ej medlem längre
skönt, tätt, poem, och visst är det så som skaldinnan skriver om såren... tack.
2017-03-23

  Fem hjärtan VIP
Så fint skrivet om din längtan!
2017-03-23

  Petter Wingren
Kärtrötta längttrötta ord orkar nätt och jämt ut. Väl ute i verbaliteten avklingar det uppgivna grå och blir "rött men trött". Längtan blir en tunn ton av förväntan, som sträcker sin nariga hand mot ett "dig".
2017-03-23

  Rise Little One
Alltid skall man göra första steg...lite sårbarhet i orden...
2017-03-22

    ej medlem längre
Fint skrivet om kärlek och längtan.
2017-03-22

  Blomma-Stjärna VIP
Stor kärlek i separation - hjärtat längtar, väntar - och vem vet?
2017-03-22

  Marianne Räf
Uppgivenhet, väl skildrad, - med
en gnutta hopp i slutet.
2017-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert om längtan och saknad!
2017-03-22

  Poeten Salvador VIP
Den har du lyckats med. Uppfattar den inte som vemodig utan att kärleken är starkare än det som är mot den
2017-03-22

    ej medlem längre
Starka och vemodiga känslor vilar mellan orden.

2017-03-22

  ULJO
Berörs av din dystra text. Men kärlek är inte lätt
2017-03-22

  Nimbus VIP
Vemodigt och fint!
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP