Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famn



"Om du ändå kunde skriva mer innerligt om kärleken",
vädjade den vackra kubanska sekreteraren,
"så kunde jag hjälpa dig med alla mina verb!"


©DrZappa 2017




Fri vers av DrZappa VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-03 12:12



Bookmark and Share


    jaybird
Innehållet lovar en eldig resa långt förbi jantelagens streck i marken. Mycket tango och Paco de Lucía i samma luftström. Snyggt!
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

DrZappa
DrZappa VIP