Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den goda viljan




jag
hävdar
bestämt

att

min tanke
är min åker
mitt fria fält

och tur är väl det

för när den goda viljan
krossats brutalt
utav livets vågor

är inte ens
en kapten
man nog




Fri vers av Pärlemor
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-03 23:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
påminner om bernt stafs låt "sekunda glas". bra dikt. nu har du verkligen kommit igång.
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor