Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man som Abel mördats, åtminstone moraliskt.


Blod är tjockare än vatten

Blod är tjockare än vatten
Blodförgiftning tär mig
Skriker ut i svarta natten
Skuggor bara tig

Blod ropar från marken
Skall jag ta hand om min bror?
Jag speglar mig i flarken
Även vi hade samma mor

Blodsband kan huggas av
Jag renar mig i livets vatten
Jag har ju barnen kvar
Allt är inte svarta natten













 










Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-04 10:35



Bookmark and Share


  objekt3
Gud beordrade ju Abraham att döda sin son; sen sa han att det bara var ett test
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP