Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONTRASTVERKAN

 

Rädslan från förr

väcks av hårda ordslag

 

darret inombords

gick hand i hand

 

med flickan

 

precis som nu

med kvinnan

 

ord begår våld

spyr sin galla

 

du ska dansa, min docka

som jag vill

 

du tror att du är stor

men du är liten

 

när mina ord

slår dig hårt

 

fast ibland är du älskan värd




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-03-08 16:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så berörande och starkt...
2017-03-12

  KattenKin VIP
Ja, tidigare behandling sitter i märgen.
2017-03-09

  Blomma-Stjärna VIP
det är förbjudet med aga - men hot och förakt och makt med ord är väl också våld?
Bra skrivet om hur grymt det är att "behöva" ta emot ord som gör ont och som driver upp gamla onda minnen!
2017-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Går in i hjärtat som en tagg!
2017-03-08

  ULJO
Griper tag
2017-03-08

    ej medlem längre
Ord som skurit sig in i själen lämnar spår för livet...
2017-03-08

    ej medlem längre
Känner igen mig, väldigt bra
2017-03-08

  Poeten Salvador VIP
Det är märkligt att något så litet som ett ord kan väcka så mycket
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP