Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel eller rätt?

Radbandet består IDAG av snäckor, istället för pärlor. På fel arm.




Bunden vers av Mim
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-04 13:41



Bookmark and Share


  Verner Forsman
En känsla.. så välbekant.
Och ändå så främmande.
Som på fel arm.
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim