Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför ens


Rubbad

Skärvor, bit för bit mot marken
genomskinligt matt, andetag likt krigstrummor
Språng marsch, över horisonten, över havets tunna kant
se solen över molnen, sjunka in i universums oändliga mörker
så intetsägande existens, bräcklig och påfrestande
ett hav av mörker i mig, släpp, sjunk genom den döende solen

Tystheten uppfylls, i mitt allt mer svidande öga
Där allt som syns är ett Supermassivt Svarthål
mitt tredje ögas pupill, Tystheten uppfylls.




Fri vers av Imperial
Läst 158 gånger
Publicerad 2017-03-04 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial