Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med blottad själ.

Jag blottar hela min själ
och står naken.
Jag nuddar
himmelens port.
Vintergatans stjärnor
når mitt hjärta.
Visar ärligt
allt jag någonsin gjort.
Sårbarhetens alla skrymslen
visar hjärtats hemlighet.
Vad som sårat
vad som älskats.
Är bara himlen och jag
som vet.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-04 17:05



Bookmark and Share


    majsis
Tusen tack för vänlig och uppmuntrande respons. / Vänligen. Majsan.
2017-03-05

  mare VIP
Så fint
sparas!
2017-03-05

    ej medlem längre
Underbart vackert. Tack. Bokmärker.
2017-03-05

  Feminaz
Rymmer klokhet mellan omsorgsfullt nedtecknade ord!
2017-03-05

    carinamnm
Något bland det bästa jag läst!
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

majsis