Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Emanuel Swedenborg. Hans tankar påverkade motståndet mot slaveri, inspirerade grundandet av Anonyma Alkoholister och påverkade författare som CJL Almqvist och en konstnär som Ivan Agueli.


Man äger ej snille i världen

"Man äger ej snille för det man är galen" Så skaldade Kjellgren en gång.
Men galen är bättre för den som har kvalen.
Ja lyss till den galnes sång.

Vad vet vi om drömmar och kväden
Blott att de kan ge oss vision
Och påverka stordåd i världen
Allt värt denna galna mission.

Anonyma alkoholister
Kampen mot slaveri
Det finns ett  brett register
För den som släppt sinnet fri










Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-05 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP