Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tankarna leder mig, till elementen...

Går från ett element, till samma. Duschar, och sedan är det dags, att ta tag i disken. Hur många element, finns det i dagens Sverige? Finns det fler i andra länder, kanske? Ni känner till elementen, Sol, Vind, Vatten, Eld. Vart tog elden vägen? Är det, vad som finns i en människa? Hos mer Eldiga typer? Förstår inte!
Kanske Elementen! De mer fysiska! Ett värmeelement, kanske är dagens eld. Dagens sanning!




Bunden vers av Mim
Läst 121 gånger
Publicerad 2017-03-05 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim