Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden


Med ord kan du uttrycka
Glädje eller sorg

Med ord kan du beskriva
ditt tillstånd eller situation

Med ord kan du lyfta upp
det bra eller det dåliga

Med ord kan du bygga upp
precis var du vill,
för att sedan riva ned
och börja om

Orden kan vara som magiska bönor
som får livet att förändras
Orden ger trygghet.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-05 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t