Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens 30 grader

Med dig nära min hud
 På mig
 Över mig
Känner jag dig
  Nära min hud

River du
Skaver du
 Emot den stickade tröjan
  I sommarens 30 grader




Fri vers (Fri form) av amandaz
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-05 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandaz
amandaz