Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den trista verkligheten.


Jag läste en kontaktannons

Jag läste en kontaktannons
Med hopp om att få finna nån
Men kände inte nån respons
Jag var nog inte riktigt sån

En sån som varje karl vill ha
Det fanns ju några varianter
Det var ju faktiskt nån som sa
Att det ju var ok med tanter

Men ingen mamma alls med barn
De ska ju helst ha flyttat ut
Så är är det älskade små flarn
Då tar ju romantiken slut





Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-05 23:58



Bookmark and Share


  ULJO
När kärleken, den äkta och sanna slår till. Då kan det visst ske genom en kontaktannons. Bra och trevligt skrivet. dock
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP