Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag

Alla mina jävla misstag
kan inte tänka tillbaka mer på dem
alla årtal alla personer
kan inte minnas mer nu




Fri vers av Ananas
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-07 01:58



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Du inspirerar mig till att försöka få ner mina egna känslor lika ärligt.
2017-05-16

  McLashlan
ditt liv i dina händer. du behöver en directors cut. Igenkännbar insikts-avskrivning.
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas