Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solid massa




låt mig lägga
mina varma händer
kring ditt ansiktes
vaga konturer

då du

suddas ut
rinner bort
smälter ut

i natten



de säger
att ögonen
är själens
sanna spegel

men där finns
bara små
trötta blixtar
kvar

små tecken
på kortslutning
och förbrukat liv



så låt mig
andas åt dig

bära dina
tunga lungor

hålla fast
vid din hand

för vi kan

stå tillsammans
som solid massa
mitt i ensamheten




Fri vers av Pärlemor
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-07 19:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull positivoptimistisk text, i god ordflanör
2017-03-09

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Dina metaforer förverkligar
själva livet
:)
2017-03-07

    ej medlem längre
optimistisk text. gillar.
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor