Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ord av stål gjort

 

En öppenhand
En öppen dörr

En öppen dröm
En öppen människa

Fick jag aldrig träffa i mitt liv
Än de låsta du

DU!
DU!

TACK så hemskt!
TACK DU LÖGNARE!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2017-03-08 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP