Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gläns

 

Gläns!
Gläns!
Gläns!

Saknar mina dikter året om

Gläns!
Gläns!
Gläns!

Saknar mitt liv tiden ut

Glens!
Glens!
Glens!

Saknar hoppet i mig dygnet runt




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2017-03-08 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP