Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista kärleksgåva






När man förlorar någon man älskar

förlorar man en bit av sig själv








Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2017-03-08 12:01



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Sant och riktigt !!!
2017-03-12

    ej medlem längre
Vilken oerhört fin aforism!
2017-03-10

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är sant...
2017-03-09

    ej medlem längre
Man sörjer livet ut vid graven
2017-03-09

  Nils-Robert
Det gör ont att läsa. Men så är det
2017-03-09

  Gunnel Eriksson VIP
Bra formulerat.
2017-03-09

  KattenKin VIP
Ja absolut.
Det skulle ha funnits något maskhål man kunnat resa genom, så man fått besöka dem man saknar åtminstone en dag per år.
Skickar kramar till dig.
2017-03-09

    Peter Söderqvist
Visst är det så.
2017-03-09

  Feminaz
Så sant!
2017-03-08

    ej medlem längre
En mycket stor bit också.
2017-03-08

  Maria Sundelin VIP
Så sant så
Varma kramar
2017-03-08

  ULJO
Så sant. Att skiljas är att dö lite grand
2017-03-08

    Birgersdotter VIP
Ja så känns det!Ändå måste man våga älska.
2017-03-08

  Eva Helene VIP
Så är det, fint formulerat!
2017-03-08

  Rise Little One
Ja det känns så i själen...
2017-03-08

    jaybird
Och när man inte älskar är man förlorad.
Tänkvärt på den vassa eggen som kallas liv.
2017-03-08

  Blomma-Stjärna VIP
och med det levande som man fortsätter fortlever minnet av den älskade - som på något sätt nu är både levande och död -
2017-03-08

    ej medlem längre
Ja, någonstans begraver man den biten, inom eller utanför sig själv. Kram
2017-03-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Hjärtat utslitet ur kroppen, så känns det. Smärta och sorg i dina ord.
2017-03-08

    ej medlem längre
Precis så känns det.
2017-03-08

  Solstrale VIP
Ja,,, en sorglig känsla,,, med en särskild gåva som ämnats den man hållit av,,, som om den går ifrån en... Att få gerav sitt till en annan och så försvinner den kraften ut i att ingen mottagare är där... All omtanke till dig i den känslan... Stor kram!
2017-03-08

  Salvation Pepper
Ja, en att lämna.
2017-03-08

  överlevaren VIP
Så sant!
2017-03-08

  i af apa
riktigt.
2017-03-08

  Öknens Ros VIP
I orden syns sorgen av förlusten av en älskad.
2017-03-08

  Niliboy
Ja, så är det!
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP