Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagens haiku


väderlekande

faller snön, drivor
leker barnen med snögubben
i sin längtan till våren




Bunden vers av Ronny Berk
Läst 555 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-03-08 16:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känns lika aktuell i år'e
2018-03-21

  Eva Langrath VIP
Fin haiku om vårvintern
2017-03-25

  Karina"Kia"
Precis så!
Mars och april väder och ljuset gör så alla längtar in våren!

Snyggt skrivet och man känner känslan.
2017-03-12

  Monika A Mirsch VIP
Mjuk vithet i vårens närhet. En värmande haiku.
2017-03-11

  Maiah VIP
Fin det är ju lite dubbla känslor över snöfallet! Fram mot våren
2017-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
Barn bryr sig nog inte om hur vädret är...de tar till vara på det som finns för tillfället...härlig haiku...
2017-03-09

    Maria Malm
Fin haiku i tid som denna, då våren tycks driva med oss.
2017-03-09

  Magdalena Eriksson VIP
A äntligen skriver du ..
leka får en gö med det som står
till buds
.. lätt och elegant leverat av dig. Jättefint. kan också tänkas tänkvärd.
2017-03-09

    ej medlem längre
En ögonblicksbild av vinter och barns glädje!
2017-03-09

  Bibbi VIP
Fin formulering.
2017-03-09

  HelenaW
Lekande längtan om snö och vår.

Håller med KattenKin, roligt att du är tillbaka!
2017-03-08

  överlevaren VIP
Alla årstider har en tjusning, härligt ordat!

2017-03-08

  KattenKin VIP
Tänk om man hade barnens förmåga att älska läget i varje årstid, vara lika uppslukade av nuet! Jag tror bara det är vi vuxna som längtar grönare gräs, men jag kanske fått det om bakfoten...

Fin haiku, och kul att du är tillbaka!
2017-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det!
2017-03-08

  i af apa
fin bild. själv
tycker apa vintern blivit omodern!
2017-03-08

  ULJO
passande haiku i nuet
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk