Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland när hoppet lämnar

Ibland när hoppet lämnar
Och allt har lämnat in
Då kommer plötsligt något
Som ger en hopp i sinn

Mitt sinne då förnimmer
Att ingenting försvinner
Att allting föds på nytt
Av glädje är förbytt

Jag bryter döda kvistar
Och inom mig jag tvistar
Om jag ska slänga växten
Litania i texten

Så i det döda torra trädet
Då ser jag plötsligt hela värdet
Ett löv så grönt har knoppat ut
Nu ser jag att det ej är slut




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-09 09:09



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
Fina, bra ord om hopp
om ork
mitt i livet

2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP