Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans lusta

Lustan leder tanken
Lämnar värme i hjärtat
Där kärleken bor
Och sätter längtan i brand
Efter mjuk närhet
Och smekande händer

Älskade

Kryp ner hos mig
Och visa mig din längtan
Där kärleken alltid törstar




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-09 13:29



Bookmark and Share


  lilla t
å jag frågar mig: vem vill inte krypa ned?! :)

Snyggt skrivet!

kram t

2017-07-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig
2017-03-27

  Lars Hedlin
En mycket bra och fin text!
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP