Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var som att smeka med slag

Det var nånting som
som verkligen hette att duga

Det var som själens egen judo

Det var som att ljuga
med alla dom ord som man vet

Men ändå tala sanning
med hela sitt hjärta

Det var som att dubbelt bluffa
slå och smeka

För att locka fram
en ännu större sanning

ur ett hjärtas tysta slag

Djupt i själens inre rum

Med livets stora omfång
bergstopp och måttband
sanningens skärseld
och ursinne

Det var som att ljuga med alla orden
men ändå att tala

en ännu större tyngre sanning

än jag någonsin förr
hade gjort




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-10 07:01



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
..en bekännelse som föds mellan motsatser..
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman