Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När barnen är utflugna


Vad gör man när barnen är utflugna?
(Såg jag en fråga)

Man lär sig att själv flyga
försöker hålla sig lätt
lär sig igenkänna bärande vindar
tillverkar en liten fallskärm av tillförsikt
(Svarar jag, högt här ovanifrån)





Övriga genrer av Anita Hanssen
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-10 10:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag måste någ gå en kurs i att flyga. Höjdrädd!
2017-04-12

  Nanna X
Lycka till, har själv tränat på just det där flygandet i några år nu. Det tar sin tid att få vingarna att bära...
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen